Retouren & Terugbetalingen

Ik wil graag iets retourneren.

Je kunt producten in originele staat retourneren. Verpak de producten goed, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het retourneren.

Als je goederen hebt ontvangen die defect zijn, neem dan direct na ontvangst contact op met ons.

Hier vind je meer juridische informatie over herroeping en annulering.

Hoe gaat retourneren in zijn werk in Nederland?

Om items te retourneren, ga je naar de besteldetails. Daar kun je de optie "Artikel retourneren" selecteren. Selecteer waarom je wilt retourneren en welke artikelen worden geretourneerd. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren.

Je ontvangt het verzendlabel vervolgens eenvoudig per e-mail. Hierop staat alle belangrijke informatie over het retourneren van je pakket. Op deze manier is het retourneren voor jou gratis.

Wanneer je jouw producten aan ons retourneert, let dan op het volgende:

  • Je dient een bewijs van verzending te verkrijgen en dit te bewaren totdat je een terugbetaling of vervanging heeft ontvangen.
  • Geretourneerde producten worden binnen 5 werkdagen (zaterdag niet meegerekend) na ontvangst verwerkt.
  • Je dient de goederen met redelijke zorg verpakken zodat de producten niet beschadigd raken tijdens het transport.
  • Als je elektronische apparaten terugstuurt, dien je deze in de originele verpakking terugsturen om transportschade te voorkomen.
  • Voor goederen die via een expediteur aan ons moeten worden geretourneerd, worden de kosten van de retourzending niet vergoed.

Alle verdere informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode. Op verzoek kunnen we je ook een voucher geven ter waarde van het bedrag in plaats van het terug te storten.

Je ontvangt een bevestiging per e-mail met een creditnota wanneer je retourzending is verwerkt. Houd er rekening mee dat je de producten binnen 30 dagen moet retourneren.

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.