Bloempotten en plantenbakken

Voor kamerplanten en terrasbeplanting

Per categorie shoppen

Potten en plantenbakken: 619 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Vind kweektrays voor zaden, plantenzakken en nog veel meer - alles wat je nodig hebt om succesvol planten te kweken!

Geen twijfel mogelijk, tuinieren is leuk. Met de juiste uitrusting is het echter nog leuker. Het hebben van de juiste uitrusting is niet alleen praktisch, maar het maakt het tuinieren ook een stuk gemakkelijker. Als je bijvoorbeeld je eigen groenten en fruit wilt verbouwen, heb je de juiste tools nodig om aan de slag te gaan. Deze tools omvatten kweekpotten, kweektrays en kweektafels, allemaal dingen die zaden de omgeving bieden die ze nodig hebben om te groeien. Vind hier producten die handgemaakt en mooi zijn! De juiste schotels zorgen er ook voor dat je planten de juiste hoeveelheid water krijgen, waardoor wortelrot en watervlekken worden voorkomen.

Plantzakken zijn ideaal voor het kweken van groenten en fruit in kleine tuinen of op balkons. Omdat ze gemakkelijk te vervoeren zijn, zijn ze ook bijzonder handig als je ze vaak moet verplaatsen. De speciale stof van de zakken zorgt voor een sterke wortelgroei en gezonde planten.

Vind plantenbakken en potten in alle kleuren, vormen en maten!

Bloempotten zijn klassieke hulpmiddelen voor het kweken van planten. Ze zijn er in talloze verschillende maten, uitvoeringen en materialen. We hebben een grote keuze aan verschillende modellen, van hoogwaardige aardewerken potten tot de innovatieve en onbreekbare modellen van gerecycled plastic van bijvoorbeeld de Deense fabrikant elho.

Of je ze nu binnen of buiten gebruikt, hangende bloemschalen staan altijd prachtig in huis. Ze zijn perfect voor het toevoegen van kleine bloemenaccenten of groen aan hoeken.

Balkonbakken zijn ideaal om balkons te vergroenen en van je balkon een kleine tuin te maken. Ze zijn net zo geschikt voor bloemen als voor het kweken van je eigen groenten en fruit.

Ook klassieke plantenmanden vind je hier! Deze mooie manden zien er zowel binnen als buiten prachtig uit.

Wat je ook kiest, bij Bloomling vind je alles wat je nodig hebt om te gaan tuinieren!