Aries Umweltprodukte

Biologisch tuinieren leuk voor jong en oud

Het merk Aries staat voor ecologische tuin- en huishoudproducten van de hoogste kwaliteit - en dat al sinds 1988. Hier vind je een grote selectie nuttige, mooie en beproefde Aries-producten die niet alleen leuk zijn voor grote tuiniers, maar ook voor kleine, en die net zo geschikt zijn voor tuinen op het platteland als in de stad

Per categorie shoppen

Aries Umweltprodukte: 12 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Aries - een klein bedrijf met een groot ecologisch geweten!

ARIES Umweltprodukte® is een familiebedrijf dat in 1988 is opgericht in Bremen. Aanvankelijk omvatte het assortiment alleen milieuvriendelijke producten voor ongediertebestrijding. Al snel werd het assortiment uitgebreid met tal van nuttige artikelen voor huis en tuin. Natuurlijk zijn deze producten ook duurzaam en milieuvriendelijk over de hele linie.

Het assortiment van het merk wordt tegenwoordig voortdurend uitgebreid. Het bedrijf vertrouwt op zorgvuldig geselecteerde grondstoffen die ze gebruiken om unieke, producten te creëren die het milieu volledig respecteren.

Aries is sinds 2016 lid van het Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN). Deze vereniging zet zich in voor een sterke toekomst voor biologische producten en staat voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.