Tuinmeubelen van Ecofurn

Nordic Design 100% uit de natuur

De unieke producten van de fabrikant EcoFurn maken indruk door hun eenvoud, die ze hun speciale karakter geeft en in absolute harmonie met de natuur is. Het is precies deze eenvoud die EcoFurn meubels zo visueel aantrekkelijk maakt. Binnen of buiten, met de in Estland en in Finland gemaakte fauteuils en tafels van EcoFurn zet je overal bijzondere accenten en haal je een stukje levendige natuurlijkheid en Scandinavische levensstijl in huis.

Per categorie shoppen

Ecofurn: 10 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De focus ligt hier op de natuur

De producten van EcoFurn bieden ruimte aan het belangrijkste - de natuur. Ze zijn gemaakt van het natuurproduct hout en stralen daardoor een onvergelijkbare warmte uit, waardoor het meubelstukken zijn met een buitengewone charme, zowel binnen als buiten. De speciale montage met henneptouw draagt aanzienlijk bij aan de mooie uitstraling van de meubelstukken en geeft ze ook hun grote flexibiliteit. Hierdoor kunnen de stoelen het gewicht optimaal verdelen, zelfs op oneffen oppervlakken. En als je de meubels even niet gebruikt, kun je ze inklappen en opbergen om ruimte te besparen. Zo overtuigt niet alleen het design, maar ook de functionaliteit over de hele lijn.

Een unieke zitervaring voor binnen en buiten

Dankzij hun unieke fabricage en montage bieden EcoFurn stoelen een onvergelijkbaar comfortabele zitervaring, die letterlijk uitnodigt om een paar uur met een goed boek door te brengen. De twee verstelbare zitposities - rechtop of liggend - stellen je in staat de stoelen aan te passen aan jouw individuele behoeften. Dankzij de verschillende beschikbare houtsoorten en kleuren heb je ook talrijke visuele variatiemogelijkheden. Zo kun je de stoelen en tafels perfect aanpassen aan jouw persoonlijke ideeën en je perfecte oase van rust binnen en buiten creëren.

Bij Bloomling vind je de unieke stoelen en tafels van de fabrikant Ecofurn in verschillende designs en kleuren. Gunstige prijzen, goede service en snelle en handige levering direct bij je thuis ronden de winkelervaring in onze winkel perfect af.